Privacy policy

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Signorello Dental Arts omgaat met persoonsgegevens dat via de internet website verkrijgt. Bij het verwerken van persoonsgegevens zal de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) worden gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen.

Hoe gaat Signorello Dental Arts om met uw persoonsgegevens?

Uw gegevens worden op een behoorlijke en zorgvuldige manier in overeenstemming met de Wbp verwerkt. Dat betekent dat wij in sommige gevallen uw toestemming zullen vragen voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Verder zullen uw persoonsgegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dat betekent dat als u bijvoorbeeld uw naam en adres invult voor het toezenden van bepaalde informatie, deze gegevens niet worden gebruikt om u ook andere informatie toe te zenden (behalve als dat is aangegeven). Het betekent ook dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het toesturen van bijvoorbeeld nieuwsbrieven

Disclaimer Aan het onderhoud van deze site besteedt Signorello Dental Arts de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend. Signorello Dental Arts draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site verwijst. De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Signorello Dental Arts worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Desgewenst kunt u toestemming vragen via het contactformulier.

Wij nodigen u graag uit om een afspraak voor een gratis consult te maken! Deze afspraak verplicht u verder tot niets en u kunt hiervoor terecht op onze contact pagina of door hier te klikken: afspraak tandheelkundige behandeling

E-mail: studio@dentalarts.nl

Telefoon: 020 755 50 41