Tanden bleken

Een wit en stralend gebit. Wie wil dat niet? Tanden bleken is heel populair en het aanbod om ze wit te maken is enorm.

De reclames beloven hagelwitte tanden, vaak zelfs binnen een uur. Tanden bleken met behulp van bleekbehandelingen kan in veel gevallen, maar niet altijd. Onveilige bleekprocessen kunnen schade aanbrengen aan uw gebit en mond. Overweegt u een tanden bleekbehandeling? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier. Bleek uw tanden altijd onder begeleiding van uw tandarts of mondhygiënist.

Wij zij er van overtuigd dat de BriteSmile methode, waar wij mee behandelen volkomen veilig is. BriteSmile is een gepatenteerde methode om de tanden veilig wit te maken. Het voordeel tanden bleken met BriteSmile is het lage waterstofperoxide van slechts 15% dat gebruikt wordt en de lampen die geen warmte uitstralen. Hierdoor wordt het tandglazuur niet aangetast. Bovendien staat u in slechts 1 uurtje weer buiten met een oogverblindende witte glimlach!

Meer weten over BriteSmile? Bekijk dan ook eens onderstaande filmpjes of surf naar: BriteSmile

 

Voor informatie over tanden bleken van het Ivoren Kruis klikt u hier: tanden bleken

Wij nodigen u graag uit om een afspraak voor een gratis consult te maken! Deze afspraak verplicht u verder tot niets en u kunt hiervoor terecht op onze contact pagina of door hier te klikken: afspraak tandheelkundige behandeling

E-mail: studio@dentalarts.nl

Telefoon: 020 755 50 41